ZOMER SALE – Tot 50% KORTING op geselecteerde items – SALE - Mis het niet, actie loopt tot en met 25 juli – SALE

NIJMEEGSE PREPARATEURS VALLEN IN DE PRIJZEN OP NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

NIJMEGEN - Vier preparateurs van de Nijmeegse Museumwinkel zijn in de prijzen gevallen op het Nederlands Kampioenschap Prepareren. Sophie Kiela, Wesley Kevenaar, Willem Leenders en Rick Way stuurden hun werk in, en kregen hoge cijfers.

Rick Way weet wel waarom juist de preparateurs van de Museumwinkel zo goed scoorden: "We vinden het allemaal erg leuk, het is begonnen als een hobby. Dat vertaalt zich in het succes op het kampioenschap."

In verschillende categorieën werden 150 preparaten ingestuurd. Categorieën waren bijvoorbeeld kleine en grote vogels, kleine en grote zoogdieren en beginnende preparateurs.

blog id: 78