SALE – Bis zu 50% RABATT auf ausgewählte Artikel – SALE - Seien Sie nicht zu spät, das Angebot gilt bis zum 25. July

Winkelier van het jaar!

Winkelier van het jaar!

Wij zijn genomineerd voor de verkiezing van Winkelier van het jaar! Hier zijn we sowieso al heel trots op! We zijn dankbaar voor alle positieve reacties die we mogen ontvangen op onze opgezette dieren, opgezette vlinders en onze andere items uit de natuur!

Stemmen kun je via deze link: WINKELIER VAN HET JAAR. We zouden het leuk vinden als je op ons zou stemmen! Als je stemt kun je ook kans maken op een hotelovernachting, een welnessdag voor 2 personen of een dinerbon twv. 100,- !

Een aantal maal wordt op de website van winkelier van het jaar een tussenstand gepubliceerd. Deze kun je zien op de pagina ‘Tussenstand’ (die verschijnt op de website na de publicatie van de eerste tussenstand). Daarbij wordt in de eerste weken de ranking gepubliceerd, maar niet altijd het aantal stemmen. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in is het niet mogelijk om een actuele tussenstand op te vragen/in te zien.

Van 23 mei tot en met 2 juli 2019 kan er gestemd worden.

In iedere gemeente zijn er per categorie twee titels te winnen:

     1. De genomineerde met de meeste stemmen

     2. De genomineerde met het hoogste gemiddelde cijfer (van de mensen die stemmen)

Een winkelier kan natuurlijk ook beide titels winnen. De provinciewinnaar wordt bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telt daarbij voor 60% mee en de gemiddelde waardering voor 40%. Er zijn minimaal 30 stemmen nodig om de titel te krijgen. De landelijke winnaars per categorie worden bepaald door een vakjury die een keuze maakt uit de provinciewinnaars. 


blog id: 101